Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder Görevine Başladı

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder Görevine Başladı

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Murat Önder, göreve başladı. Tunceli İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Sungurlu'ya atanarak ilçede mesaiye başlayan Önder, halkın güvenliği için 24 saat hizmet vereceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder Görevine Başladı
KAYNAK: İHA

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Önder, görevine başladı. Daha önce Tunceli İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Önder, Sungurlu'da göreve başlamak üzere ilçeye geldi. Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Önder, Türkiye'nin çeşitli illerinde hizmet verdiğini ve Sungurlu'da da aynı özveriyle çalışacağını belirtti.

Murat Önder'den İlk Açıklamalar

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Önder, Sungurlu'ya hizmet etmekten onur duyduğunu ifade etti. "Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yaptım. Yapılan son atamalarla Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü olarak atandım. Buraya hizmet için geldik ve bu hizmeti hukuk kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğiz" diyen Önder, Sungurlu'da daha güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder Görevine Başladı

Sungurlu'da Güvenlik ve Asayiş

Sungurlu'da asayiş ve trafik düzenini sağlamak amacıyla 24 saat hizmet vereceklerini belirten Murat Önder, gece gündüz demeden çalışacaklarını vurguladı. "Sungurlu Emniyeti ve personeli, herkese eşit ve tarafsız bir yönetim içinde olacaktır" şeklinde konuşan Önder, halkın güvenliğini ön planda tutacaklarını ifade etti.

Murat Önder'in Önceki Görevleri

Emniyet Müdürü Murat Önder, Sungurlu'ya atanmadan önce Ankara, Erzurum, Sinop ve Tunceli'de çeşitli görevlerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tehlikeli tadilata Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi geçit vermedi

Tehlikeli tadilata Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi geçit vermedi