Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sivas'ın Kangal İlçesi'nde Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: Bir Ölü Bir Yaralı!

Sivas'ın Kangal İlçesi'nde Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: Bir Ölü Bir Yaralı!

Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Kazaya hatalı sollama neden olmuş olabilir. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivas'ın Kangal İlçesi'nde Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: Bir Ölü Bir Yaralı!
KAYNAK: İHA

Kangal ilçesi, Malatya kara yolunun 8. kilometresinde meydana gelen kaza, büyük bir üzüntüye neden oldu. Otomobil sürücülerinden biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın detaylarına göre, ters istikametlerden gelen bir Ford marka hafif ticari araç ile bir Citroen marka hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. 06 EA 7437 plakalı Ford ve 28 AAK 386 plakalı Citroen marka araçların çarpışması sonucunda olay yerinde büyük bir panik yaşandı.

1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Hayatını Kaybedenler

Kaza sonrasında, araç sürücülerinden Naci Buran olay yerinde hayatını kaybetti. Kangal ilçesi ve çevresinde tanınan bir isim olan Naci Buran'ın ani ölümü, yakınları ve bölge halkı arasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

1 Ölü, 1 Ağır Yaralı2

Yaralılar ve İnceleme Süreci

Diğer araç sürücüsü olan Ö.T.E. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya hatalı sollamanın neden olduğu tahmin edilirken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, kaza hakkında detaylı bilgi edinmek ve benzer vakaları önlemek adına çalışmalarını sürdürüyor.

1 Ölü, 1 Ağır Yaralı3

1 Ölü, 1 Ağır Yaralı4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Wilma Elles 100 metrelik gelinlik giydi! Geliri depremzede çocuklara gidecek

Wilma Elles 100 metrelik gelinlik giydi! Geliri depremzede çocuklara gidecek