Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şişli'de Yol Verme Tartışması Meydan Savaşına Döndü

Şişli'de Yol Verme Tartışması Meydan Savaşına Döndü

Şişli'de iki otomobil sürücüsü arasında yaşanan yol verme tartışması, sopaların da kullanıldığı büyük bir kavgaya dönüştü. Kavga esnasında ezilme tehlikesi atlatanlar oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şişli'de Yol Verme Tartışması Meydan Savaşına Döndü
KAYNAK: İHA

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Şişli Gülbahar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki otomobil sürücüsü arasında başlayan yol verme tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Semtte bulunan bir sokakta yaşanan olayda, taraflardan biri araçtan inerek diğer sürücünün aracına vurmaya başladı.

A W229102 03

Sürücünün Yakınları Da Olaylara Karıştı

Tartışmanın büyümesi üzerine, saldırgan sürücünün yakınları da olaya dahil oldu. Diğer sürücünün araç içerisinden tepki göstermesiyle birlikte, saldırganın ailesi de tartışmaya müdahale etti. Kavga, kadınların da dahil olmasıyla iyice kontrolden çıktı ve ortalık bir anda karıştı.

A W229102 02

Ezilme Tehlikesi Atlattı

Saldırıya uğrayan sürücünün panikle gaza basması sonucunda, saldırgan grup ezilme tehlikesi geçirdi. Bu esnada saldırgan sürücü, aracının bagajından çıkardığı bir sopayla saldırmaya çalıştı. Olay yerine toplanan vatandaşların araya girmesiyle, kavgaya karışan taraflar güçlükle ayrıldı.

Taraflar Şikayetçi Olmadı

Kavgaya müdahale eden vatandaşlar sayesinde ayrılan taraflar, olayın ardından birbirlerinden şikayetçi olmadı. Olay anları çevredeki kameralar tarafından kaydedildi ve görüntülerde kavganın ne kadar şiddetli olduğu açıkça görüldü.

A W229102 01

Kadınlar Da Kavga Etti

Kavgaya kadınların da katıldığı ve sopaların kullanıldığı anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü

Serik'te tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü