Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Silivri'de yaşanan selin görüntüsü üzdü

Silivri'de yaşanan selin görüntüsü üzdü

İstanbul'un Silivri ilçesinde dün gece meydana gelen sağanak yağmur sonucu Semizkumlar Mahallesi'nde bulunan Altınorak Sitesi, Kula Deresi'nin taşması nedeniyle sular altında kaldı. Özellikle dereye yakın konumda bulunan yazlık evlerin bir kısmı sel felaketi nedeniyle zarar gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Silivri'de yaşanan selin görüntüsü üzdü

İstanbul'un Silivri ilçesinde dün gece meydana gelen sağanak yağmur sonucu Semizkumlar Mahallesi'nde bulunan Altınorak Sitesi, Kula Deresi'nin taşması nedeniyle sular altında kaldı. Özellikle dereye yakın konumda bulunan yazlık evlerin bir kısmı sel felaketi nedeniyle zarar gördü. Ev sahipleri ve ekipler, su taşkınına maruz kalan bölgelerde hasar tespiti ve su tahliye çalışmalarını sürdürüyor.

Denizin rengi sel sularının etkisiyle değişti. Taşkın sularının denize karışmasıyla Semizkumlar Sahili'ne akan sular, denizin rengini kahverengiye dönüştürdü. Bu durum, dronlar aracılığıyla havadan görüntülendi.

Olay yerinde bulunan Mustafa Bektaş, durumu şu şekilde anlattı: "Yazlık olarak kullanıyoruz burayı. Bildiğim kadarıyla belediye 2 gün önce çalışma yapmış kanalı temizlemekle ilgili. Onunla ilgisi var mı yok mu onu da bilmiyorum. Acaba çalışırken mi yakalanmışlar da böyle olmuş bilemiyorum. Buralar dizüstüne kadar su olmuştu. Muhtemelen içerisi de aynısıdır. Suyu boşaltma çalışıyorum." Başka bir vatandaş da şunları dile getirdi: "Komşular haber verdi, apar topar geldik. Su çok daha yüksekti, içeri giremedik. Bugün su biraz daha azaldı. Evi açamadık, şu anda dışarıdaki suyun boşatılmasını bekliyorum. Tüm eşyalar gitti içeride."

s1

s2

s3

s4

s5-1

s6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze Şeridi'ne insani yardım tırları gitmeye devam ediyor

Gazze Şeridi'ne insani yardım tırları gitmeye devam ediyor