Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Silahla vurup öldüresiye döven zanlılar serbest kaldı

Silahla vurup öldüresiye döven zanlılar serbest kaldı

Sivas'ta bir grup silahla yaraladıkları kişiyi yerde yatarken dövmeye devam ettiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansımıştı. O zanlılar serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Silahla vurup öldüresiye döven zanlılar serbest kaldı

SÜLEYMAN GEZİCİ

Sivas'ın Hafik ilçesinde Mesut.Ö., patates tarlası yüzünden çıkan tartışmada R.Y. ve İ.A. tarafından silahla vurularak yaralandıktan sonra, yerde yatarken de dövüldü. O anlar köydeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bir haber kanalının iddiasına göre o zanlılar serbest bırakıldı.

KÖY MUHTARI KURTARMIŞTI

İİ

İstanbul’da yaşayan R.Y. ve İ.A. da, Mesut Ö.’nün peşinden Çınarlı köyüne geldi. Patates tarlalarının kiralanması nedeniyle aralarında bir süredir husumet yaşanan Mesut Ö.’yü, R.Y. ve İ.A. gece saatlerinde telefonla arayarak konuşmak için evinin önüne çağırdı. Bir süre konuşan taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile R.Y., iddiaya göre Mesut Ö.’ye kafa attı. R.Y. yere düşen Mesut Ö.yü uzun bir süre darbetmeye devam etti. Daha sonra R.Y.’nin yanında bulunan İ.A. montunun sağ cebine sakladığı tabancayı çıkararak yerde yatan Mesut Ö.’ye iki el ateş etti. Yaralanan Mesut Ö. yerde yatarken, şüpheliler tekme ve yumruk darbeleriyle darbetmeye devam etti. Olayı gören köy muhtarı Abdullah Sönmez yaralı Mesut Ö.’yü şüphelilerin elinden kurtardı. Mesut Ö.’yü de darbeden ve silahla yaralayan şüpheliler araçla olay yerinden kaçtı. O anlar köydeki güvenlik kamerasına yansıdı.

SERBEST BIRAKILDI

Bir haber kanalının iddiasına göre komaya giren çiftçi 1 ay hastanede yatarken suçlu şahıslar, tutuklandıktan 40 gün sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzeni ve yengesini kamyonetle ezdi: 1 ölü

Kuzeni ve yengesini kamyonetle ezdi: 1 ölü