Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Siirt'te Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı: Vali Açıklama Yaptı

Siirt'te Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı: Vali Açıklama Yaptı

Siirt'te Hacı Fethi Serin Camii yakınlarında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Vali Kemal Kızılkaya, basın toplantısında olay hakkında detaylı bilgi verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Siirt'te Silahlı Kavgada 2 Kişi Yaralandı: Vali Açıklama Yaptı
KAYNAK: ANKA

Siirt Hacı Fethi Serin Camii'nin yakınında yaşanan olayda iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

Vali Kemal Kızılkaya'nın taziye için gittiği camide bekleyen korumalar, kavgaya müdahale etti.

Vali Kızılkaya Açıklama Yaptı

Vali Kemal Kızılkaya, valilik binasında düzenlediği basın toplantısında olay hakkında şu açıklamalarda bulundu: "İlimiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Fethi Serin Camii önünde bugün saat 17.00 sularında, aralarında daha önceden husumet bulunan dünür iki aile arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir. Olay esnasında bizim de bir taziye vesilesiyle aynı noktada olmamız hasebiyle, güvenlik güçlerimizin kısa sürede olaya müdahale imkanı olmuştur. Bu olayda 2 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların hayati tehlike durumu olmadığı bize intikal eden bilgiler arasındadır. Olaya karışanlar, güvenlik güçlerimiz tarafından tamamı yakalanmıştır. Konu hakkında detaylı adli ve idari soruşturma yürütülmektedir. Detaylı bir şekilde yürütülen bu soruşturmanın neticesi, yine kamuoyumuzla paylaşılacaktır. Bunun haricinde ifade edilen bilgilere de itibar edilmemesi, kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta Tarım İşçisine Yıldırım Çarptı: Durumu Ağır

Sivas'ta Tarım İşçisine Yıldırım Çarptı: Durumu Ağır