Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sapkın adam zorla evine girip asitle saldırmıştı: Cezası belli oldu!

Sapkın adam zorla evine girip asitle saldırmıştı: Cezası belli oldu!

Avcılar Merkez Mahallesi'nde 5 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşen kimyasal saldırı olayında, saplantılı bir şekilde aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'ye kimyasal madde dökerek ağır yaralanmasına neden olan Mehmet Yıldız'a yönelik dava sonuçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sapkın adam zorla evine girip asitle saldırmıştı: Cezası belli oldu!
KAYNAK: İHA

Avcılar Merkez Mahallesi'nde 5 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşen kimyasal saldırı olayında, saplantılı bir şekilde aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'ye kimyasal madde dökerek ağır yaralanmasına neden olan Mehmet Yıldız'a yönelik dava sonuçlandı. Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme, Yıldız'ı "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Olayın detaylarına göre, saplantılı bir şekilde aşık olduğu kadına karşılık bulamayan Mehmet Yıldız, Yasemin Uzunçelebi'nin evine gizlice girerek kimyasal madde döküp olay yerinden kaçmıştı. Bu saldırı sonucu Uzunçelebi'nin yüzündeki organlar eriyerek kullanılamaz hale gelmişti. Yoğun bakım sürecinin ardından taburcu edilen Uzunçelebi, yaşamına devam ediyor ancak ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya.

Mahkeme kararında, sanığın suçtan pişman olmaması ve mağdurun yaşadığı acıya dair bir anlayış göstermemesi nedeniyle cezada herhangi bir indirim yapılmadı. Sanık Mehmet Yıldız, duruşmada yaptığı savunmada, olayın planlı olmadığını, mağdurun kendisine saldırdığını ve panikle hareket ettiğini iddia etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DP Ankara İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

DP Ankara İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu