Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şanlıurfa'nın Bozova İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa'nın Bozova İlçesinde Silahlı Kavga: 1 Ölü 1 Yaralı
KAYNAK: İHA

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde sabah saatlerinde, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akraba aileler arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda Baba ve Oğul Vuruldu

Kavgada, İzzet Baltacı (56) ve oğlu Barış Baltacı (23) tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi'nden polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı baba ve oğluna ilk müdahaleyi yaparak Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, acil serviste tedavi altına alınan Barış Baltacı, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Baba İzzet Baltacı ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis Ekipleri Soruşturmayı Sürdürüyor

Polis ekipleri, kavgaya karışan diğer şahısların yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze’de Can Kaybı 40 Bin 99’a Yükseldi

Gazze’de Can Kaybı 40 Bin 99’a Yükseldi