Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakarya'nın Sapanca İlçesinde Trafik Kazası: 5 Yaralı

Sakarya'nın Sapanca İlçesinde Trafik Kazası: 5 Yaralı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya'nın Sapanca İlçesinde Trafik Kazası: 5 Yaralı
KAYNAK: İHA

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi Kuruçay Caddesi Mahmudiye yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazanın detayları edinilen bilgiye göre, Sapanca istikametine giden E.D. (33) kontrolündeki 34 HSE 552 plakalı araç ile karşı yönden gelen B.K. (22) idaresindeki 34 TD 4594 plakalı aracın çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada, sürücüler E.D. ve B.K. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Z.S.E. (24), E.G.G. (31) ve M.D. (40) yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgeye ulaşan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Sapanca İlçe Devlet Hastanesi ile Sadıka Sabancı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis İnceleme Başlattı

Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, kazanın nedeni ve tarafların kusur durumu araştırılıyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da itfaiye yanan evden hamster kurtarıldı

Hatay'da itfaiye yanan evden hamster kurtarıldı