Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakarya'da yorgun mermi isabeti

Sakarya'da yorgun mermi isabeti

Adapazarı ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte çay içerken hedefi belirsiz bir yorgun mermiye isabet eden 47 yaşındaki Hakan Mutlu, yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya'da yorgun mermi isabeti

Olay, 30 Temmuz Pazar günü saat 18.42 sıralarında meydana geldi. Hakan Mutlu, Tepekum Mahallesi Hisar Sokak'ta bulunan bir işletmede arkadaşlarıyla çay içmek için buluşmuştu. Fakat neşeli sohbetleri aniden korkunç bir hal aldı. Nereden geldiği belli olmayan bir yorgun mermi Hakan Mutlu'ya isabet etti ve yaralanmasına neden oldu. Yaralı vatandaşa ilk müdahale özel bir hastanede yapıldı ve daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mutlu, hastanede bir gece boyunca gözetim altında tutuldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayın görüntülerinde, arkadaşlarıyla oturan Hakan Mutlu'nun birdenbire yerinden sıçradığı ve panik içinde sağa sola koşuşturduğu görüldü. Olaydan bir dakika kadar önce yaklaşık 7-8 el silah sesi duyuluyordu.

AW947705_06

Hakan Mutlu, yaşadığı talihsiz olayı anlatırken, vücuduna isabet eden yorgun mermiyi önceleri bir şeyin ısırdığını zannederek açıkladı. Şans eseri daha ciddi yaralanmadığına değinerek, böyle bir olayın poligonlarda gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Çocukların da bulunduğu bir yerde böyle tehlikeli eylemlerin yapılmaması gerektiğini söyledi ve yaşadığı ağrılar ve ateş ile baş etmek zorunda kaldığını ifade etti.

Olayın ardından Hakan Mutlu'nun annesi Yıldız Mutlu ise olayların sona ermesini ve silah atılmasının durdurulmasını istedi. Balkonlara çıkmaktan bile çekindiklerini, çocuğunu kaybetme korkusu yaşadığını dile getirerek yaşadığı şok ve endişeyi anlattı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

AW947705_12

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
18 Yıl sonra ortaya çıkan gazlı bez ihmalı

18 Yıl sonra ortaya çıkan gazlı bez ihmalı