Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sağanak yağış sele döndü! Bursa sular altında kaldı

Sağanak yağış sele döndü! Bursa sular altında kaldı

Bursa'da gece saatlerinde şiddetlenen sağanak yağışlar, derelerin taşması ve yolların sular altında kalmasıyla birlikte, özellikle Mudanya ilçesi Tirilye Mahallesi ve kent merkezinde birçok alanda sel felaketi yaşanmasına neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sağanak yağış sele döndü! Bursa sular altında kaldı
KAYNAK: İHA

Bursa'da gece saatlerinde şiddetini artıran sağanak yağış, yaşamı felç etti. Derelerin taşması ve yolların sular altında kalmasıyla birlikte Mudanya ilçesi Tirilye Mahallesi başta olmak üzere kent merkezinde birçok alanda sel felaketi yaşandı.

Gece boyunca etkili olan şiddetli yağışlar, kısa sürede sele dönüştü. Mudanya'nın Tirilye Mahallesi'nde özellikle yoğun olarak hissedilen yağışlar, sokakları göle çevirdi. Derelerin taşması sonucu birçok bölgede su baskınları meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve jandarma ekibi sevk edildi. Kepçe ve ekskavatörler de bölgede çalışmalarını sürdürerek su tahliye çalışmalarına katıldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da selin etkilediği bölgelerde incelemelerde bulundu. Derelerin taşması ve yolların sular altında kalması nedeniyle alınan önlemler ve yapılan çalışmalara rağmen, sel felaketi nedeniyle bölgede yaşam felç oldu.

bursa-7

nurrs

burs

bursi

borsi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yanlış kan verildiği için ölen kadının torunu adalet çağırısında bulundu

Yanlış kan verildiği için ölen kadının torunu adalet çağırısında bulundu