Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Plastik fabrikasında kimyasal tank patladı! 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Plastik fabrikasında kimyasal tank patladı! 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan birc fabrikasında kimyasal bir tankın patlaması sonucu yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi ve yangın güçlükle kontrol altına alınırken, üç işçi hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Plastik fabrikasında kimyasal tank patladı! 3 kişi hastaneye kaldırıldı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir plastik fabrikasında kimyasal bir tankın patlaması sonucu yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi ve yangın güçlükle kontrol altına alınırken, üç işçi hastaneye kaldırıldı.

Sultan Orhan Mahallesi Hasköy Sanayi Sitesi'ndeki plastik fabrikasında kimyasal bir tankın patlaması meydana geldi. Bu patlama sonucunda yangın başladı. İhbar üzerine, itfaiye, sağlık ekipleri, polis ve Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer (KBRN) ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Patlama anında bir işçinin ağır yaralandığı ve diğer iki işçinin de dumandan etkilendiği belirtildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alabilmek için müdahaleye başladı, aynı zamanda sağlık ekipleri de yaralılara yardım etti.

AW066122_06

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında çatıya sıçradı, ancak sonrasında kontrol altına alındı. Yaralılar hastaneye götürüldü ve itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı. KBRN ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

AW066122_03

AW066122_05

AW066122_01 (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuğba Ekinci'nden tepki çeken sözler: Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz

Tuğba Ekinci'nden tepki çeken sözler: Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz