Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Patronun oğlu çalışanını kalbinden bıçaklayarak öldürdü 

Patronun oğlu çalışanını kalbinden bıçaklayarak öldürdü 

Geç saate kadar çalıştığı işyerinde evine bırakılmasını isteyen çalışan, patronun genç oğlu tarafından kalbinden bıçaklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patronun oğlu çalışanını kalbinden bıçaklayarak öldürdü 
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, iş yerinde çalıştığı saatlere kadar mesai yaptıktan sonra evine bırakılmasını isteyen Ayhan Gülal (42), işvereninin 22 yaşındaki oğlu T.S. tarafından kalbinden bıçaklandı. Kavganın ardından T.S, yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalışırken kaza yaptı. Yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Yiğitler Mahallesi Otosansit Kamyon Garajı önünde gerçekleşti. Ayhan Gülal, mesai sonrasında evine bırakılmasını talep ettiği T.S. ile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. T.S, iş yerinden aldığı bıçakla Gülal'ı kalbinden ve başka bir yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olaya müdahale etmeye çalışan diğer işçiler ve çevredekilerin araya girmesi sonucu T.S, yaralı Gülal'ı kendi aracına bindirip hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Ancak seyir halindeyken kaza yaptılar. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıyı ambulansla hastaneye ulaştırdılar. Ne var ki, Gülal, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli T.S, gözaltına alındı ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Olayın ardında yatan sebepler ve detaylı soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İBB'den AK Parti'nin bozuk otobüs kumpasına suçüstü!

İBB'den AK Parti'nin bozuk otobüs kumpasına suçüstü!