Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Otel odasındaki cinayette şok edici detaylar!

Otel odasındaki cinayette şok edici detaylar!

Çankırı’da otel odasına gizlice giren 22 yaşındaki genç temizlikçi tarafından ölü bulunmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otel odasındaki cinayette şok edici detaylar!

Çankırı il merkezinde bulunan bir otelde dün yaşanan olayda, gizlice girdiği odada temizlikçi tarafından ölü bulunan 22 yaşındaki Berat Karakuş'un ölümüyle ilgili şok edici detaylar ortaya çıktı.

Otelde görevli temizlik personeli, odasına girdiği genç adamın cansız bedeniyle karşılaştı ve hemen polis ve sağlık ekibine haber verdi. Yapılan incelemelerde Berat Karakuş'un yaşamını yitirdiği belirlendi ve cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Otel Odasındaki Cinayette Şok Edici Detaylar!

Olayla ilgili olarak Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada, otel odasının Ç.G. isimli şahıs tarafından ayırtıldığı ortaya çıktı. Gece saatlerinde gizlice odaya giren Berat Karakuş'un, sabaha kadar odada kaldığı ve odadan ayrılan Ç.G.'nin tespit edildiği belirlendi. Temizlik görevlisi, odanın boş olduğunu düşünerek içeri girdiğinde genç adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Gözaltına alınan Ç.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve hakim karşısına çıkarıldı. Ç.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Berat Karakuş'un ölüm sebebinin kesinleşmesi için otopsi raporu bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demokrat Parti Finike Belediye Başkan Adayı belli oldu

Demokrat Parti Finike Belediye Başkan Adayı belli oldu