Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Nevşehir'de Pompalı Tüfekle Gerçekleşen Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çıktı: 4 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'de Pompalı Tüfekle Gerçekleşen Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çıktı: 4 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'de yaşanan olayda, Ümit K. isimli kişi, iş yeri önünde Gökhan Güveren'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Cinayetin ardından başlatılan operasyonla birlikte 4 kişi tutuklandı. Detaylar haberimizde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nevşehir'de Pompalı Tüfekle Gerçekleşen Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çıktı: 4 Kişi Tutuklandı

Nevşehir'in Yeni Mahalle Lale Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin ara sokağında Pazar günü akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, Ümit K. isimli kişi ile Gökhan Güveren arasında iş yeri önünde başlayan bir tartışma sonrası gerilim tırmandı.

Alacak verecek konusundan kaynaklanan tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Tartışmanın ardından Güveren, olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak Ümit K. peşinden gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Bu saldırı sonucunda Güveren ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak yolda hayatını kaybetti.

Inayet Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Zanlının Yakalandı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçerek zanlının peşine düştü. Yapılan araştırmalar sonucunda Ümit K.'nin kaçışında bir ticari taksi kullandığı belirlendi ve kısa sürede zanlının izine ulaşıldı. Polis ekipleri, zanlının Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında saklandığı bir evi tespit ederek operasyon düzenledi ve zanlı ile birlikte 10 kişiyi gözaltına aldı.

Inayet Güvenlik Kameralarına Yansıdı2

Tutuklananlar ve Serbest Bırakılanlar

Cinayet sonrası Ümit K.'nin kaçmasına ve saklanmasına yardım ettiği tespit edilen Doğan E., Harun T. ve Cengiz Ç. adli makamlarca tutuklandı. Evinde zanlıyı sakladığı belirlenen M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ümit K.'nin daha önce Kayseri'de işlediği bir cinayetten dolayı cezaevine girdiği ve yaklaşık 2 yıl önce pandemi nedeniyle serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Inayet Güvenlik Kameralarına Yansıdı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Enkaz döküm sahasında üzerine kaya devrildi

Enkaz döküm sahasında üzerine kaya devrildi