Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Müge Anlı Nevrigül Alan kimdir? Katili kimdir? Nevrigül Alan olayı nedir?

Müge Anlı Nevrigül Alan kimdir? Katili kimdir? Nevrigül Alan olayı nedir?

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Nevrigül Alan, 2023 yılının Haziran ayında, Bursa'nın Gürsu ilçesinde kayboldu. 27 yaşındaki Alan'ın, o dönem 10 aylık hamile olduğu öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müge Anlı Nevrigül Alan kimdir? Katili kimdir? Nevrigül Alan olayı nedir?

Alan'ın ailesi, genç kadının kaybolmasının ardından Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı'nın yardımıyla, Alan'ın kaybolduğu bölgedeki güvenlik kameraları incelendi. Kamera kayıtlarında, Alan'ın son olarak bir taksi ile bölgeden ayrıldığı görüldü.

Anlı'nın programında yaşanan gelişmelerin ardından, Alan'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Alan'ın son olarak birlikte görüldüğü taksi şoförü gözaltına alındı. Şoför, Alan'ı bir yere bıraktığını ancak nereye bıraktığını hatırlamadığını söyledi.

Nevrigül Alanın cesedi nerede bulundu?

Soruşturmanın devam ettiği sırada, Alan'ın evine yakın bir bölgedeki bir ormanlık alanda zeytin ağacına asılmış halde cesedi bulundu. Alan'ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Darp var

Otopsi raporunda, Alan'ın vücudunda darp izlerine rastlandı. Alan'ın ölüm nedeninin, darp sonucu meydana gelen kafa travması olduğu belirlendi.

Gözaltı var.

Alan'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında, Alan'ın eşi ve kayınbiraderi de gözaltına alındı. Eşi ve kayınbiraderi, Alan'ın ölümüyle ilgili suçlamaları kabul etmedi.

Kız kardeşinin olayla ilgisi var mı?

Nevrigül Alanın kız kardeşinin iddiaları ve şüpheli hareketleri olayın seyrini yakın zamanda değiştirebilir.

Nevrigül Alan kimdir?

Nevrigül Alan, 1996 yılında Bursa'da doğdu. Alan, evli ve 10 aylık hamileydi. Alan, kaybolduğu tarihte çalıştığı iş yerinden işten çıkarıldı. Alan'ın eşi, iş yerinden çıkarılması nedeniyle Alan'ın bunalıma girdiğini ve bu nedenle kaybolabileceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilik sırları ortaya çıktı! Yüksek emekli maaşı ve kıdem tazminatı için...

Emeklilik sırları ortaya çıktı! Yüksek emekli maaşı ve kıdem tazminatı için...