Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mevsimlik işçilerin barındığı eve silahlı saldırı yapan 3 şüpheli yakalandı

Mevsimlik işçilerin barındığı eve silahlı saldırı yapan 3 şüpheli yakalandı

Samsun'da işçi temini ve kiralamayla ilgili yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklanan bir husumet sonucunda mevsimlik işçilerin kaldığı eve pompalı tüfekle düzenlenen saldırı sonrasında 3 kişi yakalandı. Olayın detayları polis ekipleri tarafından incelenirken, saldırının ardındaki sebepler de araştırılmaya devam ediyor. Son zamanlarda artan benzer olaylar, bölgedeki güvenlik endişelerini de artırmış durumda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mevsimlik işçilerin barındığı eve silahlı saldırı yapan 3 şüpheli yakalandı
KAYNAK: İHA

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı eve yapılan pompalı tüfekli saldırı sonucu 3 kişi yakalandı. Olayın, işçi temini ve kiralamayla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklandığı belirlendi.

Olayın Detayları

Olay, Yavaşlar Mahallesi'nde önceki akşam saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Mevsimlik işçilerin evine yapılan saldırıda kimse yaralanmazken, pencere camında maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, saldırganların olay yerinden kaçtığını belirledi ve yapılan çalışmalar sonucu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin Kimlikleri

Yakalanan şüphelilerden Y.D ve H.K ile birlikte 18 yaşından küçük olan G.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Firari 2 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Anlaşmazlık Nedeniyle Gerçekleşti

Yapılan incelemeler sonucunda, saldırının işçi temini ve kiralamayla ilgili taraflar arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı ortaya çıktı. Soruşturma ise halen devam ediyor ve olayın detayları netleşmeye çalışılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Wilfried Zaha'yı Lyon'a Kiraladı

Galatasaray Wilfried Zaha'yı Lyon'a Kiraladı