Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Metrobüste 20 yaşındaki öğrenciyi herkesin içinde tac*z etti

Metrobüste 20 yaşındaki öğrenciyi herkesin içinde tac*z etti

İstanbul’da 20 yaşındaki M. A. , okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından tac*ze uğradığını iddia etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metrobüste 20 yaşındaki öğrenciyi herkesin içinde tac*z etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul'da üniversitede okuyan M.A. sabah okula gitmek için evden çıktı. İddiaya göre, Haramidere'den metrobüse bindiğinde, oturduğu koltukta oturan bir kişinin bacağına temas ettiğini fark etti.

Çevresine dikkatle baktığında, kendisine c*nsel tac*zde bulunulduğunu düşündüğü Bekir B.'yi fark etti. M.A., olayın şokunu yaşayarak bağırmaya başladı ve tepki gösterdi. Bu olayı gören diğer metrobüs yolcuları, Bekir B.'ye saldırmaya başladı. Şoför de hemen polise haber verdi.

M.A. ve kendisine c*nsel tac*zde bulunduğu iddia edilen kişi, metrobüsün Sefaköy durağında inerek gelen polis ekipleriyle görüştü. Bekir B. polis tarafından gözaltına alındı, M.A. ise olaya şahitlik eden diğer yolcularla birlikte emniyete giderek şikayetçi oldu.

O ANLARI ANLATTI

Başından geçenleri anlatan M.A., olayın ardından psikolojisinin bozulduğunu ve bu durumun peşini bırakmayacağını ifade etti: Metrobüse bindim, çok kalabalık bir ortam vardı. Ben oturmuştum, o sırada bir adam ayakta duruyordu. Ortam gerçekten çok kalabalıktı ve birden ayağımda bir sıcaklık hissettim. Daha sonra ilerledikçe bu sıcaklık arttı ve sanki ayağıma sıvı bir şey dökülüyormuş gibi hissettim. O an, 'Ne yapıyorsun?' diye bağırdım. Adam, hiçbir tepki vermeden arkaya doğru ilerlemeye başladı. Bu durumu diğer insanlar da gördü ve şahitlerim var. Ondan sonra daha fazla bağırmaya başladım. Sefaköy'de metrobüsten indik. Orada polisler geldi ve bizi karakola götürdüler.

PARA TEKLİF ETTİ

dedi. Ben burada yabancı bir öğrenciyim ve hala bu şoku atlatamıyorum. Bu olay beni çok korkuttu. Bu işin peşini bırakmayacağım. Sonradan bana, 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?' diye sordu. Ben onun parasını istemiyorum. Bütün kıyafetlerim poliste. Bu olay beni çok kötü etkiledi. Ben bunu yaşadım, başkasının da yaşamasını istemiyorum.

TUTUKLANDI

Şikayet üzerine emniyete götürülen Bekir B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale'de Atatürk'e benzemeyen Atatürk heykeli dikildi

Çanakkale'de Atatürk'e benzemeyen Atatürk heykeli dikildi