Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Merzifon'daki Yangında 150'den Fazla Hayvan Telef Oldu

Merzifon'daki Yangında 150'den Fazla Hayvan Telef Oldu

Amasya'nın Merzifon ilçesindeki bir çiftlikte çıkan yangında 150'den fazla hayvan telef oldu. Yangın, traktörden çıkan kıvılcımların samanlık ve ağılın çatısına sıçramasıyla başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merzifon'daki Yangında 150'den Fazla Hayvan Telef Oldu
KAYNAK: İHA

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bulunan bir çiftlikte meydana gelen yangında, 150'den fazla hayvan telef oldu. Olay, Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir besi çiftliğinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, yangının traktörden çıkan kıvılcımların samanlık ve ağılın çatısına sıçramasıyla başladığı belirtildi. Alevlerin hızla yayılması sonucunda çiftlikte büyük çapta hasar meydana geldi.

A W161936 04

Hayvanların Telef Olduğu Yangın

Yangında, çiftlik içerisinde bulunan 150 koyun ve 3 büyükbaş hayvan telef oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, çiftlik tamamen küle döndü. Kurtarılan 16 koyun dışında, diğer hayvanlara ulaşılamadı. Ayrıca yangın sonucunda traktör de kullanılamaz hale geldi.

A W161936 01

Çiftlik Sahibinden Açıklama

Yangın sonrasında açıklama yapan çiftlik sahibi Ziram Sarıçoban, büyük bir facia yaşadıklarını belirterek, "153 hayvanımız telef oldu. Tüm çabamıza rağmen, yangını kontrol altına alamadık. Ağılın çatısının çökmesiyle hayvanlara ulaşmak mümkün olmadı" ifadelerini kullandı. Sarıçoban, yangının neden olduğu büyük zararın kendilerini çaresiz bıraktığını ve yardım beklediklerini dile getirdi. Geçim kaynaklarının yok olduğunu söyleyen Sarıçoban, acil yardıma ihtiyaç duyduklarını belirtti.

A W161936 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya’da 15 Yaşındaki Çocuk Amcasını Öldürdü

Konya’da 15 Yaşındaki Çocuk Amcasını Öldürdü