Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de köpek eğitmenine 16 yıl hapis cezası!

Mersin'de köpek eğitmenine 16 yıl hapis cezası!

Mersin'de alacak verecek kavgasında müşterisini öldüren köpek eğitmeni 16 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de köpek eğitmenine 16 yıl hapis cezası!
KAYNAK: İHA

Mersin'de alacak verecek meselesinden tartıştığı müşterisini pompalı tüfekle vurarak öldüren köpek eğitmeni Görkem Özdemir, 'iyi hal' ve 'haksız tahrik' indirimiyle 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

31 Ekim 2023 tarihinde yaşanan olayda, Mehmet Bozdoğan (35) veteriner kliniğinde köpek eğitmeni Görkem Özdemir ile muayene ücreti yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Özdemir, öfkesine hakim olamayarak Bozdoğan'ı pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Bozdoğan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan Özdemir, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

İyi hal indirimi uygulandı

Mersin 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Özdemir, 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, 'iyi hal' ve 'haksız tahrik' indirimiyle 15 yıla düşürüldü. Ayrıca 'ruhsatsız silah taşıma' suçundan da 1 yıl 8 ay ceza alan Özdemir, toplamda 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemede Bozdoğan'ın yakınları sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ederken, Özdemir ise yaşananların istemediğini ve haksız tahrik altında olduğunu savundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'nin üçüncü ışık açma kapama eylemi gerçekleşti

CHP'nin üçüncü ışık açma kapama eylemi gerçekleşti