Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de kontrolden çıkan araç Karacaoğlan Parkı'na girdi

Mersin'de kontrolden çıkan araç Karacaoğlan Parkı'na girdi

Mersin Toroslar'da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, park içindeki ağaçlara çarparak durabildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de kontrolden çıkan araç Karacaoğlan Parkı'na girdi
KAYNAK: İHA

Mersin'in Toroslar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir araç, park içinde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, 01 EFE 40 plakalı Tofaş marka otomobil, Osmaniye Mahallesi 81025 Sokak'ta seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünü kaybederek Karacaoğlan Parkı'na giriş yaptı. Araç, park içinde bulunan ağaçlara çarparak ancak bu şekilde durabildi. Çevrede bulunan vatandaşlar, kaza sonrasında durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Mersin'de Kontrolden Çıkan Araç Karacaoğlan Parkı'na Girdi (3)

Maddi Hasar ve Kurtarma Çalışmaları

Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, kaza sonucu parkta ve araçta meydana gelen maddi hasarı tespit etti. Çekici yardımıyla aracı bulunduğu yerden çıkaran ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Mersin'de Kontrolden Çıkan Araç Karacaoğlan Parkı'na Girdi (2)

Görgü Tanıklarının İfadeleri ve Güvenlik Kamerası Kayıtları İnceleme Altında

Kazayı gören çevredekiler, yaşanan olayın ardından görgü tanıkları olarak ifadelerini paylaştı. Polis ekipleri, kaza sonrasında detaylı bir soruşturma başlatırken, sürücünün kontrol kaybının nedenleri ve olayın tam kronolojisi üzerinde çalışıyor. Araç sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Çocuk Gözüyle Polis' Temalı Resim Yarışması Antalya'da!

'Çocuk Gözüyle Polis' Temalı Resim Yarışması Antalya'da!