Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de Bitcoin vurgunu! 19 kişi gözaltında

Mersin'de Bitcoin vurgunu! 19 kişi gözaltında

Mersin'de sahte 'Bitcoin' sitelerine üye yapılarak yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla 19 şüpheli gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Bitcoin vurgunu! 19 kişi gözaltında
KAYNAK: İHA

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, sahte 'Bitcoin' sitelerine üye yapılarak yüksek kar vaadiyle dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla 19 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Siber Suçlarla Mücadele Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyon sonucunda, sahte 'Bitcoin' sitelerine üye yapılarak vatandaşların yüksek kar ve yatırım vaadiyle kandırıldığı tespit edildi. Bu kapsamda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği ve soruşturmanın aktif bir şekilde yürütüldüğü belirtildi. Dolandırıcılar tarafından kullanılan yöntemlerin detaylı bir şekilde incelendiği ifade edildi.

Vatandaşlara Uyarı

Emniyet yetkilileri, vatandaşları sahte finansal işlem sitelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bu tür sitelerin görünüşte güvenilir olabileceği ancak aslında dolandırıcılık amacıyla kullanılabileceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
14 Mart 2024 TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Bugün kanallarda ne var?

14 Mart 2024 TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Bugün kanallarda ne var?