Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mersin'de 17 yaşındaki kız 5 gündür kayıp

Mersin'de 17 yaşındaki kız 5 gündür kayıp

Mersin'de 17 yaşındaki kız annesiyle yaşadığı tartışma sonrası evden ayrıldı ve 5 gündür kayıp.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de 17 yaşındaki kız 5 gündür kayıp
KAYNAK: İHA

Mersin'de açık lisede okuyan 17 yaşındaki Hilal Ece T., annesi Emine T. ile yaşadığı bir tartışmanın ardından evden ayrıldı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamıyor. Olay, pazartesi günü Hilal Ece'nin cep telefonundaki mesajlar nedeniyle annesiyle tartışmasıyla başladı. Annesi, telefonunu alarak kızını odasına gönderdi. Ancak kimse fark etmeden Hilal Ece evden ayrıldı.

A W228145 03

Annenin Çaresizliği

Sabah uyandığında kızının evde olmadığını fark eden Emine T., çevrede arama yaptı fakat sonuç alamadı. Bunun üzerine durumu eşiyle paylaşarak polise kayıp başvurusunda bulundu. Emine T., kızının dikiş nakış kursuna da gittiğini belirterek, tartışmanın ardından telefonunu alıp odasına gönderdiğini söyledi. Kızıyla daha sakin konuşmak amacıyla bu kararı aldığını ifade etti.

A W228145 05

'Onun Kokusunu Özledim'

Kızının hayatından endişe eden Emine T., 'Nerede olduğuna dair, yaşayıp yaşamadığına endişeleniyorum. Yaşasın, sadece bana geri dönsün. O benim kızımdır, evladımdır. Yaşadıkça başımın tacıdır, canımın içidir. Onun kokusunu özledim ben. Ev üstüme üstüme geliyor. Ben onsuz yapamam, o bunu biliyor. Evin tek kızıdır. Nasıl bana sesini duyurmuyor. Hiç mi 'annemin benim sesime ihtiyacı vardır' demiyor. Sadece telefon açsın nerede olduğunu, iyi olduğun söylesin, gelip gelmeyeceğini söylesin. Bunları bilelim. Muhakkak bana bir yerden ulaşsın istiyorum' şeklinde konuştu.

A W228145 04

Anne Emine T.'nin Çağrısı

Kızıyla tartıştığı için pişman olduğunu belirten Emine T., 'Benim sesimi duysun, sesime gelsin' diyerek kızının eve dönmesi için çağrıda bulundu. Aynı zamanda vatandaşlardan yardım isteyen anne, 'Kimler görüyorsa iletişime geçsin, yardım etsin bize, bir el uzatsın Allah rızası için. Kızım duymuyorsa da duyanlar duyursun, görenler ulaşsın bize' ifadelerini kullandı.

Mersin polisi, genç kızın bulunması için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Ekipler, Hilal Ece T.'nin izini sürmek için hem ailesi hem de çevresiyle iletişim halinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Korkutan Yangın: Bir Evin Deposu Kül Oldu

Antalya’da Korkutan Yangın: Bir Evin Deposu Kül Oldu