Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mardin'de Bir Şahıs Silahını Temizlerken Kendini Vurdu

Mardin'de Bir Şahıs Silahını Temizlerken Kendini Vurdu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düğünden dönen ve evinde silahını temizlerken trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden Abdülmecit Karadeniz'in ölümü, bölgede büyük üzüntü yarattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mardin'de Bir Şahıs Silahını Temizlerken Kendini Vurdu
KAYNAK: İHA

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün akşam yaşanan trajik bir olayda, Taşlıca kırsal mahallesinde bir kişi kendi evinde silah temizlerken yaşamını yitirdi. Olay, dün akşam saatlerinde gerçekleşti.

Abdülmecit Karadeniz isimli 55 yaşındaki adam, dün akşam akrabalarının düğününden dönüşünde evine gelir gelmez tabancasını temizlemeye koyuldu. Ancak bir anda silah ateş aldı ve namludan çıkan mermi Karadeniz'in kafasına isabet etti. Bu trajik kazada Karadeniz ağır yaralandı.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Karadeniz, hızla Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk edildi ve burada ameliyata alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmekten kurtulamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan bu acı olayın ardından Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı derhal soruşturma başlattı. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ederken, ailenin ve yakın çevrenin büyük üzüntü içinde olduğu belirtildi.

Otopsi İşlemleri Devam Ediyor

Abdülmecit Karadeniz'in cenazesi otopsi işlemleri için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili detayların netleşmesi için başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kumluca'nın kırsal mahallelerinde içme suyu hatları yenileniyor

Kumluca'nın kırsal mahallelerinde içme suyu hatları yenileniyor