Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa'da Plastik Ayak Üreten Fabrikada Yangın

Manisa'da Plastik Ayak Üreten Fabrikada Yangın

Manisa'da mobilyalara plastik ayak üreten bir fabrikada sigortadan çıkan kıvılcım sonrası başlayan yangın, fabrikanın kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangında 25 işçi tahliye edildi ve söndürme çalışmaları devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa'da Plastik Ayak Üreten Fabrikada Yangın
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Orta Ölçekli Sanayi Bölgesinde yer alan Mesir Plastik Sanayii'nde çıkan yangın, fabrikanın tamamen kullanılmaz hale gelmesine yol açtı. Sigortadan çıkan kıvılcım sonucu saat 13.30 sıralarında başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm fabrikayı sardı.

Yangın çıktığı sırada fabrikada çalışan 25 işçi, fabrika sahibi tarafından hızla tahliye edildi. İlk etapta fabrika çalışanları, yangına müdahale etmeye çalışsa da alevlerin hızla büyümesi nedeniyle başarılı olamadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Organize Sanayi Bölgelerinin itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için olay yerine sevk edildi.

I K Ö L

Yangının Sebebi Sigorta Panelinden Çıkan Bir Kıvılcım

Yangının, sigorta panelinden çıkan bir kıvılcım sonucu başladığı tespit edildi. Fabrika sahibi Mustafa Savran, yangının çıkış nedenini ve yaşanan süreci anlatarak, "İlk müdahaleyi biz yapmaya çalıştık, ancak yangın hızla büyüdü ve işçileri tahliye etmek zorunda kaldık" dedi. Yangın, uzun uğraşlar sonucu güçlükle kontrol altına alındı ve söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

I U L K Ö

I U K

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın'ın Çine İlçesinde Orman Yangını

Aydın'ın Çine İlçesinde Orman Yangını