Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa Salihli'de Orman Yangınıyla Mücadele Devam Ediyor

Manisa Salihli'de Orman Yangınıyla Mücadele Devam Ediyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. 20 saatten fazla süredir devam eden söndürme çalışmaları, hem havadan hem de karadan sürdürülüyor. Yangının kontrol altına alınması için ekipler büyük bir çaba harcıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Salihli'de Orman Yangınıyla Mücadele Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Manisa’nın Salihli ilçesinde dün öğleden sonra başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Yangın, Çelikli Mahallesi’ndeki ormanlık alanda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Yangının hızla büyümesi üzerine, söndürme çalışmaları büyük bir hızla başlatıldı.

Hava ve Karadan Müdahale

Yangına müdahale etmek üzere 5 uçak, 10 helikopter, 40 arazöz ve 10 su ikmal aracı görevlendirildi. Ayrıca, 5 dozer ve 6 yer ekibiyle birlikte çok sayıda itfaiye ekibi yangının kontrol altına alınması için sahaya çıkarıldı. Gece boyunca çalışmalarını sürdüren gece görüşlü helikopterler, yangının yayılmasını önlemek için büyük bir çaba sarf etti.

Yangın Söndürme Çabaları Sürdürülüyor

Söndürme çalışmalarında karşılaşılan en büyük zorluklardan biri, bölgenin sarp ve engebeli yapısı oldu. Arazözlerin yangın bölgesine ulaşabilmesi için iş makineleri tarafından yol açma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, bu zorlu koşullarda yangının yayılmasını engellemek ve kontrol altına almak için gece gündüz demeden mücadele ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şimşekler Bolu’nun gece manzarasını renklendirdi

Şimşekler Bolu’nun gece manzarasını renklendirdi