Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Trafik Kazası! Yaralılar Var

Manavgat’ta Trafik Kazası! Yaralılar Var

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Trafik Kazası! Yaralılar Var
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından yapılan incelemelerde, ehliyeti olmayan motosiklet sürücüsü ve motosiklet sahibine ayrı ayrı 12 bin 978 TL olmak üzere toplamda 15 bin 956 TL ceza kesildi.

Kaza Detayları

Kaza, Manavgat’ın Kasaplar Mahallesi 8520 sokakta meydana geldi. M.Ç.'nin kullandığı 07 BEY 973 plakalı otomobil ile A.S.'nin kullandığı 07 BKG 423 plakalı motosikletin çarpışması sonucu ortaya çıktı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü A.S. ve motosiklette yolcu olarak bulunan N.E.E., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Cezalar

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan kontrolde, motosiklet sürücüsünün sürücü belgesi olmadığı belirlendi. Bu nedenle motosiklet sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan 12 bin 978 TL ceza uygulandı. Ayrıca, sürücü belgesi olmayan bir kişiye araç kullandırdığı için motosiklet sahibine de 12 bin 978 TL ceza kesildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih Ürek’in Filtre Faciası

Fatih Ürek’in Filtre Faciası