Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat’ta Trafik Kazası: Emniyet Kemeri Hayat Kurtardı

Manavgat’ta Trafik Kazası: Emniyet Kemeri Hayat Kurtardı

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde meydana gelen bir trafik kazasında, bir araç bariyerlere çarparak şarampole devrildi ve yaklaşık 80 metre takla attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Trafik Kazası: Emniyet Kemeri Hayat Kurtardı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde meydana gelen bir trafik kazasında, bir araç bariyerlere çarparak şarampole devrildi ve yaklaşık 80 metre takla attı. Araçtan fırlayan iki kişi ağır yaralanırken, emniyet kemeri takılı olan bir yolcu kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kaza ve Sonuçları

Kaza, Antalya-Alanya D-400 kara yolunda meydana geldi. Antalya’dan Alanya istikametine gitmekte olan Furkan Toker yönetimindeki 07 ANF 774 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyeri aşan ve şarampole devrilen araç, yaklaşık 80 metre takla attı ve hurdaya döndü.

Yaralılar ve Kurtulan

Kaza anında emniyet kemerleri takılı olmayan araç sürücüsü Muhammet Furkan Toker ve Şule Demir, takla atan araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Şule Demir, Antalya’ya sevk edildi. Araçta bulunan Yusuf Kaya ise emniyet kemeri takılı olması sayesinde kazayı burnu bile kanamadan atlattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'e dava açtılar: LGS'deki bir soru mahkemelik oldu!

MEB'e dava açtılar: LGS'deki bir soru mahkemelik oldu!