Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta Silah Kazası: Belindeki Silah Ateş Alınca Yere Yığıldı

Manavgat'ta Silah Kazası: Belindeki Silah Ateş Alınca Yere Yığıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, belindeki silahın ateş alması sonucunda baldırından yaralanan bir kişi, kanlar içerisinde yere yığıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Silah Kazası: Belindeki Silah Ateş Alınca Yere Yığıldı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, belindeki silahın ateş alması sonucunda baldırından yaralanan bir kişi, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Aşağı Pazarcı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana gelen olayda, cep telefonuyla konuşarak kaldırımda yürüyen bir kişi, belindeki silahın ateş alması sonucunda baldırından yaralandı. Yaralı kişi, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan ve vatandaşların yardım ettiği kişiyle karşılaştı. Olay yerinde, yaralı kişinin yaklaşık 1 metre ilerisinde olayda kullanılan silah bulundu.

Yaralı Kişi'nin Durumu

Yaralı kişinin isminin Erkut Sözen olduğu belirlendi. Sözen, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralanmaya neden olan silahın kurusıkıdan bozma olduğu belirlendi.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olayı gören vatandaşlar, Sözen’in cep telefonuyla konuşarak yürüdüğünü, silah sesiyle birlikte acı içerisinde olduğu yere yığılıp kaldığını, silahın da yere düştüğünü belirtti. Sözen’in vurulma ve yere yığılma anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret zammı erken sızdı! Milyonları heyecanlandıran gelişme

Asgari ücret zammı erken sızdı! Milyonları heyecanlandıran gelişme