Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta Kötü Kaza: Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Manavgat'ta Kötü Kaza: Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki bir araç, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 88 yaşındaki Derviş Aydeniz'e çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Kötü Kaza: Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki bir araç, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 88 yaşındaki Derviş Aydeniz'e çarptı. Kazada yaşlı adam metrelerce sürüklendi ve olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, aracın sürücüsü Volkan S. ile araçta bulunan Oğuzhan B. ve Tolga A. yaralandı. Ayrıca, yaşlı adamın yanında bulunan ve olay sırasında fenalaşan eşi, çevredekiler tarafından ambulansa götürüldü.

A W237567 07

Kaza Detayları

Kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Mısırlar mevkiinde meydana geldi. Volkan S. yönetimindeki 34 GJ 1194 plakalı otomobil, Kızılot Mahallesi Mısırlar mevkiinde Derviş Aydeniz'e çarptıktan sonra yaklaşık 100 metre sürükledi. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı.

Geçmişte Benzer Bir Kaza

Bu kaza, bölgede son zamanlarda yaşanan benzer bir olayı hatırlatıyor. 5 Eylül 2023 tarihinde yine aynı yerde 19 yaşındaki Nagihan Yeni adlı genç kız, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaklaşık 70 metre sürüklenerek hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Kocasinan’da Trajik Kaza: Araç Sulama Kanalına Uçtu! 1 Ölü

Kayseri Kocasinan’da Trajik Kaza: Araç Sulama Kanalına Uçtu! 1 Ölü