Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta Jandarma Operasyonu: 3,5 Milyon TL Değerinde Ziynet Eşyası Ele Geçirildi

Manavgat'ta Jandarma Operasyonu: 3,5 Milyon TL Değerinde Ziynet Eşyası Ele Geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran ve bölgede hırsızlık yapan 2 şüpheli, Jandarma ekiplerince yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Jandarma Operasyonu: 3,5 Milyon TL Değerinde Ziynet Eşyası Ele Geçirildi
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran ve bölgede hırsızlık yapan 2 şüpheli, Jandarma ekiplerince yakalandı. Yapılan operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 3,5 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve çeşitli miktarda döviz bulundu.

Operasyon Detayları

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat JASAT ekipleri, şüphelilerin Manavgat ilçesinde 12 ayrı ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yaptıklarını tespit etti. Şüphelilerin dolandırıcılık faaliyetlerine son vermek amacıyla düzenlenen operasyon kapsamında, şüpheliler yakalandı ve ikametlerinde yapılan aramalarda önemli miktarda ziynet eşyası ile birlikte silah ve cep telefonları ele geçirildi.

Cezaevine Gönderildiler

Operasyon sonrası adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Şüphelilerden birinin daha önce işlediği suçlardan dolayı 15 suç kaydı bulunduğu ve toplamda 66 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı da belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ın doğa harikası Düden Gölü ziyaretçilerine huzur dolu anlar sunuyor

Tokat'ın doğa harikası Düden Gölü ziyaretçilerine huzur dolu anlar sunuyor