Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta Feci Kaza: 1 öl* 20 yaralı

Manavgat'ta Feci Kaza: 1 öl* 20 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, tur midibüsünün beton direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada çok sayıda yabancı turist yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında, tatillerini tamamlayarak ülkelerine dönmek üzere olan çok sayıda yabancı turist yaralandı. Kaza, Alanya'daki otellerden aldığı Rus ve Belarus uyruklu turistleri Antalya Havalimanı'na götürmek üzere yola çıkan bir tur midibüsünün, Manavgat Çevreyolu Demokrasi Köprülü Kavşağı girişinde beton direğe çarpması sonucu gerçekleşti.

Manavgat'ta Feci Kaza: Tur Midibüsü Beton Direğe Çarptı

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Kaza ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sıkışan midibüs şoförü Şavki Çoban'ı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Çoban, sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

20 Turist Yaralandı

Kazanın ardından yaralanan 16'sı Rusya, 4'ü Belarus vatandaşı olmak üzere toplam 20 turist, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralanan bazı turistlerin hastaneye gitmeyi reddettiği gözlendi.

Manavgat'ta Feci Kaza: Tur Midibüsü Beton Direğe Çarptı

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor. Kazanın nedeni ve detayları yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Manavgat'ta Feci Kaza: Tur Midibüsü Beton Direğe Çarptı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanlığı’ndan Dev Uy*şturucu Operasyonu: 'Narkoçelik-25'

İçişleri Bakanlığı’ndan Dev Uy*şturucu Operasyonu: 'Narkoçelik-25'