Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta ATV kazası: 2 y*ralı

Manavgat'ta ATV kazası: 2 y*ralı

Manavgat'ta ATV'nin kanala devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. Ana caddede meydana gelen kazanın yolu kapatması nedeniyle yar*lılar uzun süre ambulans bekledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta ATV kazası: 2 y*ralı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ATV'nin yol kenarındaki kanala devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Aynı anda ana caddede meydana gelen başka bir kaza, yolu kapattığı için yaralılar uzun süre ambulans beklemek zorunda kaldı. Yerde yatan genç yar*lılardan biri, ambulans beklerken bile cep telefonunu elinden bırakmadı.

ATV Sürücüsü ve Yolcu Yaralandı

Kaza, Side Mahallesi 1122 sokak üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Süleyman Demirel Bulvarı istikametine doğru seyir halindeki Serhat D.'nin kullandığı 07 AZN 557 plakalı ATV, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafında bulunan kanala devrildi. Kazada, ATV'nin altında kalan sürücü Serhat D. ile ATV'de yolcu olarak bulunan Muhammet Ali A., Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.

Manavgat'ta ATV kazası: 2 y*ralı

Ambulans Gecikmeli Olarak Geldi

Öte yandan, Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana gelen başka bir kaza nedeniyle yol kapandı. Bu durum, kaza yerindeki vatandaşların ambulansın yolunu kesmesine neden oldu ve bu yüzden ambulans olay yerine gecikmeli olarak ulaştı. Yaralılar, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yerde yatan yaralı gençlerden birinin, ambulansı beklerken cep telefonunu elinden bırakmaması dikkat çekti.

Manavgat'ta ATV kazası: 2 y*ralı

Gazeteciye Engel Olmaya Çalıştı 

Olay yerinde bulunan ve kazayla ilgisi olmayan bir kişi, görüntü alan basın mensubunun kamerasının önüne geçerek kimliğini göstermesini istedi ve görüntü almasını engellemeye çalıştı. Vatandaş, çekim yapan muhabirin tepkisi üzerine kenara çekildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yumaklı: Alevlerin ilerlemesi durduruldu ancak şu an 'tamamen kontrol altında' diyemiyoruz

Bakan Yumaklı: Alevlerin ilerlemesi durduruldu ancak şu an 'tamamen kontrol altında' diyemiyoruz