Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manavgat'ta Alkollü Sürücü Ter*rü! Karım Üflesin!

Manavgat'ta Alkollü Sürücü Ter*rü! Karım Üflesin!

Manavgat, Antalya’da alkol aldığı tespit edilen bir otomobil sürücüsü, alkolmetreyi üflemeyi reddederek trafik ekiplerine zor anlar yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Alkollü Sürücü Ter*rü! Karım Üflesin!
KAYNAK: İHA

Manavgat, Antalya’da alkol aldığı tespit edilen bir otomobil sürücüsü, alkolmetreyi üflemeyi reddederek trafik ekiplerine zor anlar yaşattı. Sürücü, “Alkolmetreyi eşim üflesin, arabayı ben değil eşim kullanıyordu. Niye bana üfletmeye çalışıyorsunuz?” şeklinde tepki gösterdi. Daha önce hakkında 2 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı belirlenen sürücüye, alkolmetreyi üflememekten dolayı 18 bin 452 TL para cezası uygulandı ve ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.

Olayın Detayları

İbrahim Sözen Caddesi’nden Antalya Caddesi’ne seyir halinde olan 07 BOD 846 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon başında alkol aldığı ihbarı üzerine, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı motosikletli timler harekete geçti. Otomobil, Antalya Caddesi üzerinde durduruldu. Otomobilden indirilen sürücü Barış Can İ., diğer trafik ekiplerinin olay yerine gelmesi ve alkolmetreyi üflemesini istemesi üzerine, aracı kendisinin kullanmadığını ve üfleme yapmayacağını söyledi.

Sürücü, trafik ekiplerinin alkolmetreyi üflemesi durumunda ehliyetine 6 ay el konulacağını, aksi takdirde sürenin 2 yıla çıkacağını söylemesine rağmen kararını değiştirmedi. Trafik ekiplerinin tüm ısrarına ve aracı kendisinin kullandığına dair görüntüleri göstermelerine rağmen alkolmetreyi üflemeyen sürücüye 18 bin 452 TL para cezası uygulandı ve ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Ayrıca, aracı kullanan Barış Can İ. hakkında daha önce 2 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Dilucu-Iğdır-Kars hattı'nın inşaatına bu yıl başlanacağını duyurdu

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu Dilucu-Iğdır-Kars hattı'nın inşaatına bu yıl başlanacağını duyurdu