Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Maltepe'de süt yüklü kamyonet devrildi: 2 Yaralı

Maltepe'de süt yüklü kamyonet devrildi: 2 Yaralı

Maltepe'de meydana gelen kazada, süt yüklü kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı ve kamyonet devrildi. Olayda her iki araç da zarar görürken, yaralı sürücüler hastaneye kaldırıldı. Trafik akışı kontrollü şekilde sağlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maltepe'de süt yüklü kamyonet devrildi: 2 Yaralı
KAYNAK: İHA

İstanbul Maltepe Küçükyalı Mahallesi'nde bu sabah saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada, süt yüklü kamyonet ile bir hafif ticari araç çarpıştı. Kaza, Feyzullah Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre, M.T. yönetimindeki Ford marka 34 RN 6886 plakalı hafif ticari araç, A.G. kontrolündeki Mitsubishi marka 34 KF 8590 plakalı süt yüklü kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet yan yatarak yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Yaralı sürücüler hastaneye kaldırıldı

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar, kamyonet sürücüsünü araç içinde sıkıştığı yerden çıkarmayı başardı. Olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücüleri hızla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği cadde üzerinde emniyet şeridi oluşturup trafiği kontrollü bir şekilde yönlendirdi.

Çevre sakinleri olayı anlattı

Kaza anını gören çevredeki vatandaşlardan Osman Şimşek, “Balkonda oturuyordum, bir ses duyup dışarı baktım. Kamyonetin yere yattığını gördüm. Hemen vatandaşlar kamyonet sürücüsünü araçtan çıkardılar. Sonrasında ekipler olay yerine gelip müdahalede bulundu” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Göztepe Antalya deplasmanından 1 puanla döndü