Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malazgirt'te Şiddetli Yağış Can Aldı

Malazgirt'te Şiddetli Yağış Can Aldı

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Bahçe köyünde meydana gelen sel felaketinde 20 yaşındaki Nazar Karataş hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malazgirt'te Şiddetli Yağış Can Aldı
KAYNAK: İHA

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Bahçe köyünde meydana gelen sel felaketinde 20 yaşındaki Nazar Karataş hayatını kaybetti. Aniden bastıran şiddetli yağışlar, köyde büyük hasara yol açtı ve birçok ev ile tarım arazisi sular altında kaldı.

Sel Felaketinin Detayları

Şiddetli yağışların ani ve yoğun bir şekilde başlaması, Bahçe köyünde adeta hayatı felç etti. Sel sularına kapılan genç kız, çevredekilerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri tarafından Karataş'ın cansız bedeni çıkarıldı.

Köylülerden Yetkililere Çağrı

Köy sakinleri, bölgedeki doğal afetlerin sık sık yaşandığını belirterek, yeterli önlem alınmadığı için yetkililere çağrıda bulundu. Köylüler, yaşanan felaketlerin ardından yeterli tedbirlerin alınmasını ve altyapı çalışmalarının hızlandırılmasını talep etti.

Malazgirt Kaymakamlığı Soruşturma Başlattı

Malazgirt Kaymakamlığı, sel felaketi ile ilgili hemen soruşturma başlattı. Selden etkilenen vatandaşlar için acil yardım ekipleri görevlendirilerek, zarar gören bölgelerde yardım çalışmaları başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Sürüyor! Hamas İsrail’den Cevap Bekliyor

Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Sürüyor! Hamas İsrail’den Cevap Bekliyor