Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya'da Aile Faciası: 61 Yaşındaki Şahıs Eşini Kızını ve Torununu Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı

Malatya'da Aile Faciası: 61 Yaşındaki Şahıs Eşini Kızını ve Torununu Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, cinnet getiren 61 yaşındaki İ.B., aile içi bir tartışmanın ardından eşi, kızı ve torununu sil*hla vurduktan sonra intih*ra teşebbüs etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya'da Aile Faciası: 61 Yaşındaki Şahıs Eşini Kızını ve Torununu Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, cinnet getiren 61 yaşındaki İ.B., aile içi bir tartışmanın ardından eşi, kızı ve torununu sil*hla vurduktan sonra intih*ra teşebbüs etti. Olay, gece saat 02.30 sıralarında Güveçli Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, aile içi bir konudan dolayı bunalıma giren İ.B., uykuda olan eşi Songül Budak'ı (64), kızı Cansu Aslan'ı (33) ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan'ı silahla vurdu. Silah sesleri üzerine komşuların ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Buğlem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan İ.B. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Fgzbh

Soruşturma Devam Ediyor

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

61 Yaşındaki Şahıs Eşini Kızını Ve Torununu Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı

Vfrgy

Gngf

Dgvfdh

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire

Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire