Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Malatya Büyükşehir Belediyesi Kamyonu Minibüse Arkadan Çarptı: 5 Yaralı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kamyonu Minibüse Arkadan Çarptı: 5 Yaralı

Malatya'nın Darende ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonun trafik ışıklarında bekleyen minibüse arkadan çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazada, kamyonun frenlerinin tutmaması büyük bir faciaya neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kamyonu Minibüse Arkadan Çarptı: 5 Yaralı
KAYNAK: İHA

Malatya'nın Darende ilçesinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait B.K. yönetimindeki 44 BA 560 plakalı hafriyat kamyonu, Aşağı Ulupınar mevkiinde trafik ışıklarında bekleyen Nasır Alan'ın yönetimindeki 06 AY 1197 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Kazada minibüs içerisinde bulunan Ömer Seyit Alan (12), Hamşi Alan, Sümbül Alan, Besra Alan ve sürücü Nasır Alan yaralandı.

Yaralılar hastanelere sevk edildi

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslarla Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ömer Seyit Alan ile Besra Alan, hava ambulansıyla Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Kamyon sürücüsü gözaltına alındı

Kazayı gerçekleştiren kamyonun sürücüsü, frenlerinin tutmaması sebebiyle jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İkinci kaza çevre yolunda meydana geldi

Kaza sırasında yardım için duran bir başka kamyonun, arkadan başka bir kamyon tarafından çarptığı ikinci bir kaza meydana geldi. Neyse ki bu kaza sonucunda yaralanma olmadı. Kazanın ardından çevre yolunda trafik kontrollü sağlanırken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İbrahim Tatlıses'ten Duygusal Anlar: Helallik İstedi

İbrahim Tatlıses'ten Duygusal Anlar: Helallik İstedi