Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş KYK'nın asansör faciasında ilginç detay!

KYK'nın asansör faciasında ilginç detay!

Aydın'da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansör faciası sonucu hayatını kaybeden Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Zeren Ertaş'ın trajik ölümü sonrası ilginç bir detay ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KYK'nın asansör faciasında ilginç detay!
MUHABİR: Süleyman Gezici

Aydın'da, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'ndaki asansör arızası sonucu hayatını kaybeden Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Zeren Ertaş'ın trajik ölümünün ardından, aynı yurttaki bir hafta önce yaşadığı asansörde sıkışma olayı da ortaya çıktı.

Zeren'in bir hafta önce, annesine yurttaki asansörde mahsur kaldığını anlattığı belirtildi. Zeren'in babası Akın Ertaş, bu acı olayın ardından duygusal bir açıklama yaparak, "Geçen hafta annesine asansörde sıkıştığını söylemişti. Bu acı olay, bizim canımızı yaktı. Bu tür trajedilerin başka ailelere yaşanmamasını umuyoruz" dedi. Zeren Ertaş'ın cenazesinin yarın öğlen İstanbul'un Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi'nde defnedileceği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akbank da 9 ayda kazandığı müthiş parayı açıkladı! Genel müdür Kaan Gür konuştu

Akbank da 9 ayda kazandığı müthiş parayı açıkladı! Genel müdür Kaan Gür konuştu