Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kuşadası'nda Trafik Kazası: Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü

Kuşadası'nda Trafik Kazası: Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletin çarptığı 13 yaşındaki Mehmet Batu Özlü hayatını kaybetti, motosiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuşadası'nda Trafik Kazası: Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Türkmen Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda gece saat 23.00 sıralarında üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Mehmet Batu Özlü, S.Ş. (19) idaresindeki motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza sırasında, çarpmanın etkisiyle 65 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü S.Ş. ve yaya Mehmet Batu Özlü, olay yerinde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Kuşadası'nda Motosiklet Kazası3

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hem Mehmet Batu Özlü'ye hem de motosiklet sürücüsü S.Ş.'ye ilk müdahalelerini yaparak, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, hastanede tedavi altına alınan Mehmet Batu Özlü, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kuşadası'nda Motosiklet Kazası2

Aile Yasa Boğuldu

Kazanın ardından hastaneye gelen Mehmet Batu Özlü'nün yakınları, acı haberi alınca büyük üzüntü yaşadı. Hayati tehlikesi bulunan motosiklet sürücüsü S.Ş. ise, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ve ayrıntıları araştırılırken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Yetkililer, trafik kazalarının önlenmesi için vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Kuşadası'nda Motosiklet Kazası

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Acı Kayıplar: İki Turist Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Manavgat'ta Acı Kayıplar: İki Turist Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti