Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kuşadası'nda Gizemli Ölüm: Denizde Taş Bağlı Ces*t Bulundu

Kuşadası'nda Gizemli Ölüm: Denizde Taş Bağlı Ces*t Bulundu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Bayram Ali Koç, evine gelen misafirlerin iddiaları sonrası ortadan kayboldu. Dört gündür aranan Koç'un ces*di, Adakule yakınlarında denizin dibinde boynuna taş bağlı halde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuşadası'nda Gizemli Ölüm: Denizde Taş Bağlı Ces*t Bulundu
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 55 yaşlarındaki Bayram Ali Koç, dört gün önce ortadan kaybolmuştu. Üç kız çocuğu babası olan Koç, evine gelen misafirlerin hakkında kötü konuştuğunu duyunca evi terk etti. Kendisinden haber alamayan kızları, babalarını aramaya başladı.

Bayram Ali Koç, kızlarının cep telefonuna "Beni bulmak isterseniz denizin dibine bakın" şeklinde bir ses kaydı bıraktı. Bu mesajın ardından dört gündür kayıp olan Koç, ailesi tarafından her yerde arandı. Akşam saatlerinde, Kuşadası Adakule yakınlarında dalış yapan amatör bir dalgıç, denizin dibinde boynuna taş bağlanmış bir erkek ces*di buldu. Dalgıcın ihbarı üzerine, sahil güvenlik ekipleri olay yerine gelerek ces*di çıkardı. Yapılan incelemelerde, ces*din Bayram Ali Koç'a ait olduğu belirlendi.

Soruşturma Başlatıldı

Olay sonrası şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı. Talihsiz adamın, evine gelen misafirlerin dedikoduları üzerine bunalıma girip boynuna taş bağlayarak denize atladığı düşünülüyor. Ces*t, detaylı otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Safari Araçlarına Ceza

Antalya'da Safari Araçlarına Ceza