Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: Yaralılar Var

Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: Yaralılar Var

Küçükçekmece’de seyir halindeki metrobüs kaza yaptı, yaralılar var. Kaza nedeniyle metrobüs hattında seferler durdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: Yaralılar Var
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Küçükçekmece’de seyir halindeki bir metrobüs, Sefaköy mevkisinde kaza yaptı ve yaralıların olduğu bildirildi. Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle Sefaköy durağına yakın bir bölgede kaza yaptı. Kaza, İstanbul’un en yoğun hatlarından biri olan metrobüs hattında büyük paniğe neden oldu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından metrobüsteki bazı yolcuların yaralandığı belirtiliyor. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle metrobüs hattında her iki yönde de seferler durdu, bu da İstanbul trafiğinde büyük aksamalar yaşanmasına yol açtı.

Metrobüs Seferleri Durduruldu

Kaza nedeniyle metrobüs yolunda her iki yönde de seferler yapılamıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kaza yerindeki incelemelerin devam ettiğini ve hat üzerinde seferlerin en kısa sürede normale dönmesi için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Olay yerinde bulunan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TikTok Fenomeni Cemile Kaya Kimdir? Ölüm İddiaları Doğru Mu?

TikTok Fenomeni Cemile Kaya Kimdir? Ölüm İddiaları Doğru Mu?