Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Köprüden atlayarak intihar eden vatandaşın cansız bedeni bulundu

Köprüden atlayarak intihar eden vatandaşın cansız bedeni bulundu

İstanbul Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsünden atlayarak yaşamına son veren vatandaşın cansız bedeninin denizden çıkartıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

KAMER DURDU

Alınan bilgiye göre FSM Köprüsüne minibüsle gelen bir şahıs iddiaya göre aracından çıkarak denize atlamıştı. Deniz polisi ve Kıyı Emniyeti Müdürlüğü ekipleri şahsı bulmak için denizde başlattığı arama çalışmaları sonuç verdi. İntihar eden adamın cesedine ulaşıldı. İntihar eden vatandaşın cansız bedeni denizden çıkarılıkren, bir başka teknede parti yapan kişiler o anları kameraya aldı.

ARACIYLA GELİP İNTİHAR ETTİ

 Olay, günün öğle saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde yaşandı. İddiaya göre aracıyla gelen bir şahıs, köprünün korkuluklarına çıktı. Bu sırada da köprüden geçen vatandaşlar, intihar etmeye çalışan şahsı ikna etmeye çalıştı. Vatandaşlar bir yandan durumu polis ekiplerine haber ederken, korkuluklarda bekleyen şahısla da konuşmayı sürdürdü. Ancak, şahıs bir anda kendisini aşağıya bıraktı.

KURTARMA ÇALIŞAMALARINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Olay yerine gelen polis ekipleri aracın çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Deniz polisi ve Kıyı Emniyeti Müdürlüğü ekipleri de denize atlayan şahsı bulmak için denizde arama çalışmaları başlattı. Yaşananlar yoldan geçen bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansırken, intihar eden şahsın son durumuna ilişkin bilgiye henüz ulaşılamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Habibler’e Kepez yeşillik getirdi

Habibler’e Kepez yeşillik getirdi