Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Düğün Salonunda Dehşet: Baba Olduğu İddia Edilen Şahıs Küçük Çocuğu Yere Fırlattı

Konya'da Düğün Salonunda Dehşet: Baba Olduğu İddia Edilen Şahıs Küçük Çocuğu Yere Fırlattı

Konya'nın Meram ilçesindeki bir düğün salonunda yaşanan olayda, baba olduğu iddia edilen bir şahıs küçük çocuğu havaya kaldırarak yere fırlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Düğün Salonunda Dehşet: Baba Olduğu İddia Edilen Şahıs Küçük Çocuğu Yere Fırlattı
KAYNAK: İHA

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan bir düğün salonunda yaşanan olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Geçtiğimiz Cuma akşamı meydana gelen olayda, bir düğüne katılan küçük bir çocuk, yakınlarının yanından ayrılarak salonun içine doğru yürüdü. Çocuğun peşinden başka bir çocuk da koşarken, baba olduğu öne sürülen bir adam, küçük çocuğu havaya kaldırarak yere fırlattı.

Düğün salonunun kapısına gelen adam, çocuğu bir anda havaya kaldırarak sert bir şekilde yere attı. Olay sırasında içeriden çıkan bir kadın, çocuğa yönelik bu şiddet karşısında büyük bir tepki gösterdi ve adamı çocuğun yanından uzaklaştırmaya çalıştı. Olay sonrasında çocuk ve yanındakiler, yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan bu dehşet anları, salonun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan bu şiddet anı, kamuoyunda büyük tepki çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede yayılırken, birçok kişi çocuğa yönelik bu şiddeti kınadı ve olayın faillerinin cezalandırılmasını talep etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrumspor Gaziantep FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Bodrumspor Gaziantep FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler