Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Dehşet Verici Cinayetin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Konya'da Dehşet Verici Cinayetin Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Konya'da şok edici bir cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet zanlısı, demir saplı baltayla arkadaşını vahşice öldürmekle suçlanıyor. Detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Konya'da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

A W138441 01

Kanlı Kıyafetler Çamaşır Makinesinde Bulundu

Olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, cinayetin işlendiği sanayi sitesindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan analizler sonucunda Abdulvasi Hasani'nin bir kişi tarafından baltayla saldırıya uğradığı tespit edildi. Çalışmalarını derinleştiren dedektifler, cinayet zanlısının öldürülen Abdulvasi Hasani'nin arkadaşı Seyfullah Muradi olduğunu belirledi.

A W138441 03

"Delillerden Kurtulmak İçin Yatakhaneye Gittim"

Gözaltına alınan cinayet zanlısı Seyfullah Muradi, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlının ilk ifadesinde, Abdulvasi Hasani'nin kendisine sarkıntılık ettiğini ifade ederek, "Daha sonra tartışmanın ardından konuşmak için evden çıktık. Yatakhaneden çıkarken yanıma demir saplı balta aldım. Yürürken çıkan tartışma sonrasında kafasına baltayla vurarak öldürdüm. Daha sonra delillerden kurtulmak için tekrar yatakhaneye gittim" dediği öğrenildi.

A W138441 07

A W138441 02A W138441 05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Parti'nin Antalya Adayları Açıklandı! DEM Parti’nin Antalya Adayları Kim?

DEM Parti'nin Antalya Adayları Açıklandı! DEM Parti’nin Antalya Adayları Kim?