Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Bilgisayar Siparişi Yerine Tıraş Makinesi Şoku

Konya'da Bilgisayar Siparişi Yerine Tıraş Makinesi Şoku

Konya'da internet üzerinden bilgisayar siparişi veren bir vatandaş, kargodan gelen kutuyu açtığında tıraş makinesi ile karşılaşınca büyük şaşkınlık yaşadı. Hakkını aramak için hukuki yollara başvuracak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Bilgisayar Siparişi Yerine Tıraş Makinesi Şoku
KAYNAK: İHA

Konya'nın Meram ilçesi Lalebahçe Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Koptagel, çocuklarının ders çalışması için internetten 9 bin 749 lira değerinde bir bilgisayar siparişi verdi. 15 Haziran Cumartesi günü peşin ödeme yaparak siparişini tamamlayan Koptagel, bir hafta sonra kargodan gelen paketi açtığında büyük bir şok yaşadı. Kutunun içinden bilgisayar yerine tıraş makinesi çıktı.

Sipariş verdiği siteye durumu bildiren ve iade yapmak isteyen Koptagel'in talebi reddedildi. Bunun üzerine karakola giderek şikayette bulunacağını belirten Koptagel, "İnternet sitesi üzerinden çocuklarıma karne hediyesi olarak dizüstü bilgisayar almıştım. Gelen ürün ise maalesef tıraş makinesi oldu. Ürünü iade etmek istedim, fakat satıcı kabul etmedi. Alışveriş sitesiyle görüştüm ve tekrar göndereceğimi söyledim. Ancak aynı ürün bana geri gönderildi. Şu anda muamma bir durum var ve bunun çözülmesini istiyorum. Satıcı ile hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum, maillerime cevap vermiyor" dedi.

Büyük Firma İsmi Kullanılmış

Satıcının, Türkiye genelinde yaygın olan bir firmanın ismini kullanarak bu işi yapmasının hayal kırıklığına neden olduğunu söyleyen Koptagel, "Büyük bir firmanın kutusunu ve koli bandını kullanarak sahtekarlık yapmışlar. Hakkımızı hukuki yoldan aramaya kadar gideceğiz" ifadelerini kullandı.

'Şaşkınlık İçinde Kaldık'

Kutunun içinden tıraş makinesi çıktığını gören Koptagel, yaşadığı şaşkınlığı şöyle anlattı: "Normal kutu geldikten sonra videosunu çekerek açtık ve tıraş makinesi ile karşılaştık. Çocuklar bu ne diye hayretler içinde kaldılar. Beklenmedik bir durum. O şaşkınlıkla firmayı aradık ama çözüm noktasında ne yapacaklarını bilmiyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da Çeyrek Final sevinci

Burdur'da Çeyrek Final sevinci