Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da 4 Yaşındaki Çocuk Balkondan Düştü! Hayatını Kaybetti

Konya'da 4 Yaşındaki Çocuk Balkondan Düştü! Hayatını Kaybetti

Konya'da meydana gelen trajik bir olayda, 4 yaşındaki bir çocuk, ailesinin 4. kattaki evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Çocuğun düşme sebebi henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da 4 Yaşındaki Çocuk Balkondan Düştü! Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Olay, dün akşam saatlerinde Konya'nın Karatay ilçesi Gaziosman Paşa Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. 4 yaşındaki Ecrin Kabasakal, ailesiyle birlikte yaşadığı 4. katındaki evlerinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen ihbar üzerine adrese sevk edildi.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, maalesef küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Ecrin Kabasakal'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Olayın Detayları Araştırılıyor

Ecrin'in düşme nedeni henüz netlik kazanmazken, olayın ayrıntıları üzerinde detaylı bir şekilde duruluyor. Şu an için olayın kesin sebebi belirlenememiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler