Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş FET*'ye Yönelik "Kıskaç-27" Operasyonunda 39 Şüpheli Yakalandı

FET*'ye Yönelik "Kıskaç-27" Operasyonunda 39 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FET*’ye yönelik 17 ilde gerçekleştirilen geniş çaplı “Kıskaç-27” operasyonları sonucunda 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
FET*'ye Yönelik "Kıskaç-27" Operasyonunda 39 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde düzenlenen geniş çaplı “Kıskaç-27” operasyonları sonucunda 39 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

Operasyonun Detayları

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Manisa, Malatya, Mardin, Osmaniye, Samsun, Şanlıurfa ve Zonguldak illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda FET*'ye üye oldukları tespit edilen 39 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, örgütün sözde "Askeri mahrem yapılanması", "Emniyet mahrem yapılanması", "Güncel yapılanması" ve "Finans yapılanması" içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlendi.

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin örgütün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydının bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonların FET*'nün yapılanmasına karşı kararlı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demir Kadın Neslican Tay Kimdir? Hatalığı Nedir? Neden Öldü?

Demir Kadın Neslican Tay Kimdir? Hatalığı Nedir? Neden Öldü?