Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de Üzerinden Cip Geçen Çocuk Ağır Yaralandı

Kocaeli'de Üzerinden Cip Geçen Çocuk Ağır Yaralandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, arkadaşından ödünç aldığı bisikletle okuldan çıkan 13 yaşındaki öğrenci, cipe çarparak ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de Üzerinden Cip Geçen Çocuk Ağır Yaralandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi, Sarımeşe Sezenler Caddesi'nde öğle saatlerinde üzücü bir kaza meydana geldi. Sarımeşe İlköğretim Okulu önünde yaşanan olayda, 13 yaşındaki K.A. adlı ortaokul öğrencisi, öğle arasında arkadaşından ödünç aldığı bisikletle okuldan çıktı.

K.A., bisikletiyle sevinçle okuldan çıkarken dengesini kaybetti ve yere düştü. Bu sırada, A.Ç. adlı sürücünün kontrolündeki 41 AU 325 plakalı Kia marka cip öğrencinin üzerinden geçti. Olay anı okul önünde gerçekleşti ve kazanın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi.

K.A., kazadan sonra kanlar içinde kaldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Başiskele'deki özel hastaneye kaldırıldı. Öğrencinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sürücü Gözaltına Alındı

Kaza sonrası A.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Kazanın oluş şekli ve sorumluluğu hakkında soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Tercihleri ve Ek Yerleştirme Tarihleri Açıklandı mı?

2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Tercihleri ve Ek Yerleştirme Tarihleri Açıklandı mı?