Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de genç kızlara şiddet uygulayan maganda yakalandı

Kocaeli'de genç kızlara şiddet uygulayan maganda yakalandı

Kocaeli'de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan ve tehditler savuran Bahar K. ile arkadaşı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay anlarına ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de genç kızlara şiddet uygulayan maganda yakalandı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Bahar K.'nin genç kızlara şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sokak ortasında çekilen bir videoda Bahar K., genç bir kızı saçlarından tutarak tekmeliyor ve "Çocuğuna sahip çık. 19 yaşındasın, 2 yaşında kızın var" diyerek darp ediyor. Yanındaki kişiler ise bir süre müdahale etmeyerek olan biteni izliyor. Devamında Bahar K.'nin kızı yere atarak yeniden tekmelediği ve saçlarından tutarak kaldırdığı, çevredeki bazı kişilerin "Bahar tamam" diyerek olayı durdurmaya çalıştığı görüldü.

Öldürürüm Seni2

"Öldürürüm Seni"

Görüntülerde Bahar K.'nin darp ettiği genç kıza tehditler savurduğu duyuldu. Zanlı, "Bak seni uyarıyorum. Bir dahakine aynaya bakamazsın. 'Sana vurmayacağım' dedim. Küçücüksün. Benim sevgilim var, bunun da sevgilisi var. Körfez'de bir tanesine denk gelirsen öldürürüm seni. Ben ömrünü vermişim. Yemin ederim öldürürüm seni" diyerek genç kızı tehdit ediyor.

Öldürürüm Seni3

"Kim Kurtaracak Seni Buradan"

Başka bir videoda ise Bahar K., evde başka bir genç kızın kafasına vurup, "Kim kurtaracak seni buradan" diyerek küfürler savuruyor. Şiddete maruz kalan genç kız ise korku dolu bakışlarla "Abla tamam sakin ol" diyor.

Öldürürüm Seni4

"Körfez'in Çocuklarından Uzak Duracaksın"

Yine evde çekilen bir başka görüntüde, Bahar K. bu kez farklı bir kıza psikolojik baskı uyguluyor. Evde bulunan diğer kişilerin de şahit olduğu anlarda, baskı altındaki kız "Tamam abla ben zaten onu her yerden engelledim" diyerek itaat ediyor. Bahar K. ise "Tanımayacaksın zaten. Körfez'in çocuklarından uzak duracaksın. Bir araştır. Belki karısı var, belki sevgilisi var" diyerek genç kızı korkutuyor.

Öldürürüm Seni5

"Kalk, Nefes Alamıyorum"

Bir diğer videoda ise Bahar K.'nin şiddet uyguladığı başka bir genç kızın nefes almakta zorlandığı görülüyor. Bahar K., kızın üzerine çıkıp sorular sorarken, genç kız "Kalk, nefes alamıyorum" diyor.

Gözaltına Alındılar

Sosyal medyada hızla yayılan şiddet görüntülerinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve Bahar K. ile G.K.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, şüphelilerin emniyete getirildiği anların fotoğrafını "Gereği yapıldı" notuyla paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da deprem oldu!

Ankara'da deprem oldu!